Het nieuws van ISW

16-01 Waardevolle ontmoetingen voor Westlanders

In de maanden januari, februari en maart zet Restaurant Unicum Elzenhagen haar deuren open voor Westlanders die extra behoefte hebben aan verbinding en meer kleur in hun dagen. In samenwerking met Vitis Welzijn en ISW scholengroep organiseren zij maar liefst tien diners voor een geselecteerd gezelschap.

Lees meer …

12-10 Integraal Huisvestingsplan vastgesteld door gemeenteraad

Het veelomvattende huisvestingsplan voor het voorgezet onderwijs in Westland is gisteren, woensdag 11 oktober 2023, door de gemeenteraad vastgesteld. Dit houdt in dat er de komende acht jaar zo’n 100 miljoen wordt geïnvesteerd in nieuwe en bestaande schoolgebouwen van ISW.

Lees meer …

24-03 ISW Sweelincklaan officieel lid Nederlandse Montessori Vereniging

Na een uitgebreid bezoek heeft de erkenningscommissie van de Nederlandse Montessori Vereniging ISW Sweelincklaan op donderdag 23 maart positief beoordeeld: De school krijgt de officiële montessori-erkenning.

Lees meer …

01-03 Brand ISW Sweelincklaan snel geblust

Op 1 maart ontstond brand bij het uitvoeren van werkzaamheden aan het dak van ISW Sweelincklaan in ’s-Gravenzande. Door adequaat handelen was de brandweer spoedig ter plaatse en is de brand snel geblust. De verwachting is dat maandag 6 maart de school weer open is.

Lees meer …

26-01 Ontwerpteam Expeditie in Poeldijk is bekend

Op 25 januari heeft Stichting Lucas Onderwijs de ontwerpopdracht verstrekt aan Paul de Ruiter Architects. In Poeldijk slaan ISW Irenestraat (onderdeel van Lucas Onderwijs), WSKO De Nieuwe Weg en Kinderopvang Simba de handen ineen om tot een gezamenlijke nieuwbouw te komen, de Expeditie.

Lees meer …

19-01 Open Huis bij ISW

Vanaf 24 januari zetten de scholen van ISW hun deuren open. Tijdens ons Open Huis heeft iedereen gelukkig weer de mogelijkheid om zelf de scholen te bezoeken en de sfeer binnen te proeven. ISW vindt het belangrijk dat de leerlingen van groep 8 op deze manier kennis kunnen maken met het voortgezet onderwijs en hiermee een goede afweging maken voor een nieuwe school.

Lees meer …

17-01 ISW organiseert mbo-opleidingenmarkt

Op woensdagavond 8 februari organiseert ISW voor de leerlingen van ISW Sweelincklaan, ISW Hoogeland en ISW Irenestraat een mbo-opleidingenmarkt. De mbo-opleidingenmarkt kan worden bezocht tussen 18.30 – 21.30 uur in World Horti Center. Leerlingen die in het 3e of 4e jaar van het vmbo zitten, kunnen deze avond kennismaken met verschillende mbo-scholen uit de regio. Naast de opleidingenmarkt met stands per opleider, zijn er ook vier voorlichtingsrondes die de leerlingen kunnen volgen. Ouders zijn ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Zij krijgen de mogelijkheid aangeboden om een rondleiding door het World Horti Center te krijgen op het moment van de voorlichtingsrondes door de mbo-scholen.

Lees meer …

12-01 Nieuwe locatiedirecteur ISW Sweelincklaan

Op 9 januari 2023 is bij ISW Sweelincklaan een nieuwe directeur gestart. Na een positief advies van de benoemingsadviescommissie en de MR, heeft regiodirecteur Geert Millekamp mevrouw Anja van Rhijn benoemd als locatiedirecteur.

Lees meer …

25-08 Tijdelijke interim locatiedirecteur ISW Sweelincklaan

Deze week start Gerard den Besten als interim locatiedirecteur bij ISW Sweelincklaan. Hij zal de komende periode het huidige team ondersteunen en de verantwoording van de school op zich nemen.

Lees meer …

02-06 Twee nieuwe directeuren bij ISW

De posities locatiedirecteur bij ISW Gasthuislaan en rector Wateringse Veld College zijn per 1 juni vervuld. Beiden zullen hun achtergrond en ervaring inzetten om samen met de teams verder te werken aan de kennis en ontwikkeling van onze leerlingen en medewerkers.

Lees meer …

Agenda

Koningsdag

27 april
Koningsdag is op 27 april 2024.
Lees meer …

Meivakantie

29 april
De meivakantie begint op maandag 29 april 2024.
Lees meer …

Hemelvaart

09 mei
Hemelvaart is op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024.
Lees meer …

Pinksteren

19 mei
Pinksteren is op zondag 19 mei en maandag 20 mei 2024.
Lees meer …

Kennismakingsdag Gasthuislaan

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …

Kennismakingsdag Hoogeland

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda