Het nieuws van ISW

26-01 Ontwerpteam Expeditie in Poeldijk is bekend

Op 25 januari heeft Stichting Lucas Onderwijs de ontwerpopdracht verstrekt aan Paul de Ruiter Architects. In Poeldijk slaan ISW Irenestraat (onderdeel van Lucas Onderwijs), WSKO De Nieuwe Weg en Kinderopvang Simba de handen ineen om tot een gezamenlijke nieuwbouw te komen, de Expeditie.

Lees meer …

19-01 Open Huis bij ISW

Vanaf 24 januari zetten de scholen van ISW hun deuren open. Tijdens ons Open Huis heeft iedereen gelukkig weer de mogelijkheid om zelf de scholen te bezoeken en de sfeer binnen te proeven. ISW vindt het belangrijk dat de leerlingen van groep 8 op deze manier kennis kunnen maken met het voortgezet onderwijs en hiermee een goede afweging maken voor een nieuwe school.

Lees meer …

17-01 ISW organiseert mbo-opleidingenmarkt

Op woensdagavond 8 februari organiseert ISW voor de leerlingen van ISW Sweelincklaan, ISW Hoogeland en ISW Irenestraat een mbo-opleidingenmarkt. De mbo-opleidingenmarkt kan worden bezocht tussen 18.30 – 21.30 uur in World Horti Center. Leerlingen die in het 3e of 4e jaar van het vmbo zitten, kunnen deze avond kennismaken met verschillende mbo-scholen uit de regio. Naast de opleidingenmarkt met stands per opleider, zijn er ook vier voorlichtingsrondes die de leerlingen kunnen volgen. Ouders zijn ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Zij krijgen de mogelijkheid aangeboden om een rondleiding door het World Horti Center te krijgen op het moment van de voorlichtingsrondes door de mbo-scholen.

Lees meer …

12-01 Nieuwe locatiedirecteur ISW Sweelincklaan

Op 9 januari 2023 is bij ISW Sweelincklaan een nieuwe directeur gestart. Na een positief advies van de benoemingsadviescommissie en de MR, heeft regiodirecteur Geert Millekamp mevrouw Anja van Rhijn benoemd als locatiedirecteur.

Lees meer …

25-08 Tijdelijke interim locatiedirecteur ISW Sweelincklaan

Deze week start Gerard den Besten als interim locatiedirecteur bij ISW Sweelincklaan. Hij zal de komende periode het huidige team ondersteunen en de verantwoording van de school op zich nemen.

Lees meer …

02-06 Twee nieuwe directeuren bij ISW

De posities locatiedirecteur bij ISW Gasthuislaan en rector Wateringse Veld College zijn per 1 juni vervuld. Beiden zullen hun achtergrond en ervaring inzetten om samen met de teams verder te werken aan de kennis en ontwikkeling van onze leerlingen en medewerkers.

Lees meer …

14-05 Westlandse fietsen aan Oekraïense vluchtelingen uitgereikt

Dat gebeurde op initiatief van de Stichting Westland voor Oekraïne in samenwerking met ISW Westland Vakcollege en de drie rotaryclubs Westland, Westland Polanen en Wateringen.

Lees meer …

20-04 Rotaryclubs en ISW repareren fietsen voor Oekraïense vluchtelingen

De drie Rotaryclubs en ISW vragen alle Westlanders om hun overtallige driewielers, kinderfietsen en dames- en herenfietsen te doneren.

Lees meer …

04-04 Eerste schooldag voor kinderen uit Oekraïne

Deze week starten ruim 25 leerlingen op het voortgezet onderwijs bij ISW Gasthuislaan en ISW Hoogeland.

Lees meer …

08-03 Locatiedirecteur ISW Anko Goudswaard naar Wateringse Veld College

De overstap doet hem veel, vooral omdat beide scholen hem voelen als een warme jas met een betrokken, hecht team, waarin echt wordt samengewerkt met zowel de medewerkers als met de leerlingen en hun ouders. Toch kijkt hij ook met enthousiasme uit naar zijn start bij het Wateringse Veld College.

Lees meer …