Hoogeland

Op Hoogeland bieden wij mavo, mavo/havo, havo/vwo, vwo, Cambridge Engels en Technasium aan. Wij zijn een officiële Technasium en Bèta Challenge school. Op ISW Hoogeland werken de leerlingen zelfstandig, in een groep, in de klas, de mediatheek of op een leerplein. Daarnaast zijn er tal van activiteiten.

Bent u geïnteresseerd in een functie bij ISW Hoogeland,maar staat er geen vacature bij die u aanspreekt? Met talentvolle en ambitieuze medewerkers willen we graag in contact komen. Stuur een open sollicitatie of meldt u hier aan als u wilt weten welke mogelijkheden er op termijn zijn. Voor een open sollicitatie kunt u gebruik maken van het sollicitatieformulier


Bekijk ook de vacatures op onze andere locaties

  

Meer over ons

We zijn een Interconfessionele Scholengroep in het Westland, met vele onderwijsvormen: praktijkonderwijs, vmbo (incl. leerwegondersteunend onderwijs), mavo, havo, vwo en Montessori. We vinden het belangrijk onze leerlingen goed onderwijs te bieden en onze medewerkers een uitdagend werkklimaat. Als scholengroep met een uitstekende reputatie zijn we dat aan onze stand verplicht. Op onze zes locaties zijn er heel veel mogelijkheden om uw horizon te verbreden en alles uit uzelf te halen wat erin zit.