Gasthuislaan

Op deze locatie bieden wij havo, atheneum(-plus) en gymnasium(-plus) aan. Op ISW Gasthuislaan is veel aandacht voor kunst, cultuur en sport. Het gymnasium en vwo-plus is voor leerlingen die behoefte hebben aan extra uitdaging. Ook is er de mogelijkheid om op vrijwillige basis een zelfstudieprogramma Anglia te volgen. 

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Bent u geïnteresseerd in een functie bij ISW Gasthuislaan, maar staat er geen vacature bij die u aanspreekt? Met talentvolle en ambitieuze medewerkers willen we graag in contact komen. Stuur een open sollicitatie of meldt u hier aan als u wilt weten welke mogelijkheden er op termijn zijn. Voor een open sollicitatie kunt u gebruik maken van het sollicitatieformulier

 

Bekijk ook de vacatures op onze andere locaties

 

Meer over ons

We zijn een Interconfessionele Scholengroep in het Westland, met vele onderwijsvormen: praktijkonderwijs, vmbo (incl. leerwegondersteunend onderwijs), mavo, havo, vwo en Montessori. We vinden het belangrijk onze leerlingen goed onderwijs te bieden en onze medewerkers een uitdagend werkklimaat. Als scholengroep met een uitstekende reputatie zijn we dat aan onze stand verplicht. Op onze zes locaties zijn er heel veel mogelijkheden om uw horizon te verbreden en alles uit uzelf te halen wat erin zit.