Werken bij ISW

We zijn een Interconfessionele Scholengroep in het Westland, met vele onderwijsvormen: praktijkonderwijs, vmbo (incl. leerwegondersteunend onderwijs), mavo, havo, vwo en Montessori. We vinden het belangrijk onze leerlingen goed onderwijs te bieden en onze medewerkers een uitdagend werkklimaat. Als scholengroep met een uitstekende reputatie zijn we dat aan onze stand verplicht. Op onze zes locaties zijn er heel veel mogelijkheden om uw horizon te verbreden en alles uit uzelf te halen wat erin zit.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.  

Locaties

Locaties

ISW heeft zes locaties, verspreid over Naaldwijk, 's-Gravenzande en Poeldijk. We zijn de grootste scholengroep van het Westland, maar door de verdeling over de locaties heeft ISW geen massaal karakter. Alle vestigingen hebben bovendien een eigen cultuur en sfeer. Het praktijkonderwijs vindt plaats op de locatie Westland Praktijkcollege in Naaldwijk. De Vakcollege leerlingen gaan naar de locaties Sweelincklaan en Westland Vakcollege. De kader/mavo, mavo en havo/vwo leerlingen gaan naar onze locaties SweelincklaanIrenestraat en Hoogeland. De montessori leerling gaan naar onze locatie Sweelincklaan. De havo en vwo leerlingen gaan naar onze locaties Hoogeland en Gasthuislaan. Door deze opdeling bestrijkt ISW geografisch gezien het gehele Westland, zodat leerlingen altijd dichtbij huis onderwijs kunnen volgen op hun eigen niveau.

Vacatures per locatie

Wilt u weten welke vacatures er momenteel bij ISW zijn? Om het u eenvoudig te maken zijn de vacatures ingedeeld per school. 

Bent u geïnteresseerd in een functie bij ISW, maar staat er geen vacature bij die u aanspreekt? Met talentvolle en ambitieuze medewerkers willen we graag in contact komen. Stuur een open sollicitatie of meldt u hier aan als u wilt weten welke mogelijkheden er op termijn zijn. Voor een open sollicitatie kunt u gebruik maken van het sollicitatieformulier.