Werken bij ISW: maak verschil in Westland!

Werk jij in onze moderne onderwijsomgeving mee aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Samen met ruim 550 collega’s zetten we ons bij ISW in voor het talent van de toekomst. Onze 4.600 leerlingen, verdeeld over 6 scholen in Westland, leren we in een aantal jaar de basiskennis en vaardigheden die hen helpt om met hun talent een plek te vinden. Medewerkers vinden bij ons een uitdagende werkomgeving met tal van mogelijkheden om zich te ontplooien. Wij vinden het belangrijk dat docenten aan hun eigen ontwikkeling en aan die van de school werken!

Bekijk onze vacatures >

Werken bij ISW: maak verschil in Westland!
Uitdagende werkomgeving

Uitdagende werkomgeving

We bieden leerlingen en medewerkers volop mogelijkheden om zich op tal van terreinen te ontplooien. Medewerkers vinden bij ons een uitdagende werkomgeving met tal van mogelijkheden om zich te ontplooien. Binnen onze scholengroep besteden wij veel aandacht aan nieuwe vormen van onderwijs en aan samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat docenten en onderwijs ondersteunend personeel aan hun eigen ontwikkeling en aan die van de school werken. 

Leerlingen helpen wij leerlingen niet alleen bij een succesvolle schoolcarrière, maar wij leren ze ook goed functioneren in de maatschappij. Daarom besteden we aandacht aan de religieuze, culturele en maatschappelijke vorming van leerlingen. Wanneer nodig, bieden wij leerlingen begeleiding en op maat gesneden onderwijs. 

Alles over ons onderwijs >

Kom jij werken bij ISW?

ISW is altijd opzoek naar enthousiaste medewerkers en docenten. Wil je meer weten over hoe het is om bij ons te werken, en wat we je kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We beantwoorden graag al je vragen en vertellen meer over onze organisatie! Bel naar ISW Algemene Directie via (0174) 62 18 55 of kom een kop koffie drinken!

Neem contact met ons op >

Kom jij werken bij ISW?
Ginger Westen, docent ISW Irenestraat:

Ginger Westen, docent ISW Irenestraat:

"Mocht je nog twijfelen over een baan in het onderwijs, kom eens langs om de sfeer te proeven. Dan kan je de energie voelen die ik toen ook voelde!"

Meer over onze organisatie

We zijn een dynamische school met een open blik op de wereld. We bieden leerlingen een zeer breed onderwijspakket en professionele en betrokken begeleiding. Bij ISW kijken we verder dan de muren van onze lokalen: we timmeren ook op cultureel, maatschappelijk en sportief gebied aan de weg en hebben aandacht voor religie. We houden onze ogen en oren open voor alles wat er om ons heen gebeurt. Of dat nu dichtbij is of ver weg. ISW is stevig geworteld in Westland en in die regionale samenleving spelen wij een actieve rol.

Lees meer over ISW >

Meer over onze organisatie