Algemene Directie

ISW (Interconfessionele Scholengroep Westland), dé scholengroep in het Westland. Bij onze school kunnen leerlingen op zes locaties in Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Poeldijk voortgezet onderwijs volgen. Altijd dichtbij, in een goede sfeer, op alle niveaus. De leerlingen krijgen er volop de ruimte om zichtzelf te gaan ontdekken en ontwikkelen. En wij zorgen voor een vriendelijke, vertrouwde omgeving, waarin de leerling zich thuis voelt!

Geen openstaande vacatures op dit moment.

Bent u geïnteresseerd in een functie bij de Algemene Directie, maar staat er geen vacature bij die u aanspreekt? Met talentvolle en ambitieuze medewerkers willen we graag in contact komen. Stuur een open sollicitatie of meldt u hier aan als u wilt weten welke mogelijkheden er op termijn zijn. Voor een open sollicitatie kunt u gebruik maken van het sollicitatieformulier.

Bekijk ook de vacatures op onze andere locaties

Meer over ons

We zijn een Interconfessionele Scholengroep in het Westland, met vele onderwijsvormen: praktijkonderwijs, vmbo (incl. leerwegondersteunend onderwijs), mavo, havo, vwo en Montessori. We vinden het belangrijk onze leerlingen goed onderwijs te bieden en onze medewerkers een uitdagend werkklimaat. Als scholengroep met een uitstekende reputatie zijn we dat aan onze stand verplicht. Op onze zes locaties zijn er heel veel mogelijkheden om uw horizon te verbreden en alles uit uzelf te halen wat erin zit.