Op zoek naar een (nieuwe) baan in het onderwijs?

 

Kom werken bij ISW!

Werk jij in onze moderne onderwijsomgeving mee aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Samen met ruim 550 collega’s zetten we ons bij ISW in voor het talent van de toekomst. Onze 4.600 leerlingen, verdeeld over 6 scholen in Westland, leren we in een aantal jaar de basiskennis en vaardigheden die hen helpt om met hun talent een plek te vinden. Medewerkers vinden bij ons een uitdagende werkomgeving met tal van mogelijkheden om zich te ontplooien. Wij vinden het belangrijk dat docenten aan hun eigen ontwikkeling en aan die van de school werken!

Op zoek naar een (nieuwe) baan in het onderwijs?

Openstaande vacatures

ISW is altijd opzoek naar enthousiaste medewerkers en docenten. Wil je meer weten over hoe het is om bij ons te werken, en wat we je kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We beantwoorden graag al je vragen en vertellen meer over onze organisatie! Bel naar ISW Algemene Directie via (0174) 62 18 55 of kom een kop koffie drinken!

ISW Gasthuislaan - 's-Gravenzande

ISW Hoogeland - Naaldwijk

ISW Irenestraat - Poeldijk

ISW Sweelincklaan - 's-Gravenzande

ISW Westland Vakcollege - Naaldwijk

ISW Westland Praktijkcollege - Naaldwijk

Bent je geïnteresseerd in een functie bij ISW, maar staat er geen vacature bij die je aanspreekt? Met talentvolle en ambitieuze medewerkers willen we graag in contact komen. Stuur een open sollicitatie of meld je hier aan als je wil weten welke mogelijkheden er op termijn zijn. Voor een open sollicitatie kun je gebruik maken van het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Annebeth Vree, docent biologie

Annebeth Vree, docent biologie

"Iedereen kent elkaar en er zijn korte lijntjes. Je kunt makkelijk op elkaar afstappen. Dat is heel prettig werken!"

Goede begeleiding nieuwe collega's

Mede door het samenwerkingsverband Opleidingsschool Delflanden Westland, bieden wij een goede begeleidingsstructuur voor nieuwe collega's. Middels een introductietraject laten wij studenten en docenten kennis maken met ISW en begeleiden wij hen tijdens de eerste periode bij ISW. 

Goede begeleiding nieuwe collega's

Meer over ons

We zijn een Interconfessionele Scholengroep in het Westland, met vele onderwijsvormen: praktijkonderwijs, vmbo (incl. leerwegondersteunend onderwijs), mavo, havo, vwo en Montessori. We vinden het belangrijk onze leerlingen goed onderwijs te bieden en onze medewerkers een uitdagend werkklimaat. Als scholengroep met een uitstekende reputatie zijn we dat aan onze stand verplicht. Op onze zes locaties zijn er heel veel mogelijkheden om uw horizon te verbreden en alles uit uzelf te halen wat erin zit.