Het nieuws van ISW

16-05 Onderwijs en ontmoeten in Poeldijk is de Expeditie

Het plan Onderwijs en Ontmoeten te Poeldijk gaat nu verder onder de naam de Expeditie. We hebben het niet alleen meer over een school, maar het wordt de plek waar ontwikkeling, educatie, sport, cultuur en ontmoeten in Poeldijk samenkomt. Dit zorgt ervoor dat de Expeditie een kans biedt voor meerdere partijen om samen te werken. Als startsein van deze samenwerking hebben op 15 mei zeven betrokken partijen een overeenkomst getekend.

Lees meer …

14-05 Nieuwe locatiedirecteur ISW Irenestraat

Op 13 mei 2024 is bij ISW Irenestraat een nieuwe directeur gestart. Na een positief advies van de benoemingsadviescommissie en de MR heeft regiodirecteur Geert Millekamp mevrouw Nelline van Duijn benoemd als locatiedirecteur.

Lees meer …

16-01 Waardevolle ontmoetingen voor Westlanders

In de maanden januari, februari en maart zet Restaurant Unicum Elzenhagen haar deuren open voor Westlanders die extra behoefte hebben aan verbinding en meer kleur in hun dagen. In samenwerking met Vitis Welzijn en ISW scholengroep organiseren zij maar liefst tien diners voor een geselecteerd gezelschap.

Lees meer …

12-10 Integraal Huisvestingsplan vastgesteld door gemeenteraad

Het veelomvattende huisvestingsplan voor het voorgezet onderwijs in Westland is gisteren, woensdag 11 oktober 2023, door de gemeenteraad vastgesteld. Dit houdt in dat er de komende acht jaar zo’n 100 miljoen wordt geïnvesteerd in nieuwe en bestaande schoolgebouwen van ISW.

Lees meer …

24-03 ISW Sweelincklaan officieel lid Nederlandse Montessori Vereniging

Na een uitgebreid bezoek heeft de erkenningscommissie van de Nederlandse Montessori Vereniging ISW Sweelincklaan op donderdag 23 maart positief beoordeeld: De school krijgt de officiële montessori-erkenning.

Lees meer …

01-03 Brand ISW Sweelincklaan snel geblust

Op 1 maart ontstond brand bij het uitvoeren van werkzaamheden aan het dak van ISW Sweelincklaan in ’s-Gravenzande. Door adequaat handelen was de brandweer spoedig ter plaatse en is de brand snel geblust. De verwachting is dat maandag 6 maart de school weer open is.

Lees meer …

26-01 Ontwerpteam Expeditie in Poeldijk is bekend

Op 25 januari heeft Stichting Lucas Onderwijs de ontwerpopdracht verstrekt aan Paul de Ruiter Architects. In Poeldijk slaan ISW Irenestraat (onderdeel van Lucas Onderwijs), WSKO De Nieuwe Weg en Kinderopvang Simba de handen ineen om tot een gezamenlijke nieuwbouw te komen, de Expeditie.

Lees meer …

19-01 Open Huis bij ISW

Vanaf 24 januari zetten de scholen van ISW hun deuren open. Tijdens ons Open Huis heeft iedereen gelukkig weer de mogelijkheid om zelf de scholen te bezoeken en de sfeer binnen te proeven. ISW vindt het belangrijk dat de leerlingen van groep 8 op deze manier kennis kunnen maken met het voortgezet onderwijs en hiermee een goede afweging maken voor een nieuwe school.

Lees meer …

17-01 ISW organiseert mbo-opleidingenmarkt

Op woensdagavond 8 februari organiseert ISW voor de leerlingen van ISW Sweelincklaan, ISW Hoogeland en ISW Irenestraat een mbo-opleidingenmarkt. De mbo-opleidingenmarkt kan worden bezocht tussen 18.30 – 21.30 uur in World Horti Center. Leerlingen die in het 3e of 4e jaar van het vmbo zitten, kunnen deze avond kennismaken met verschillende mbo-scholen uit de regio. Naast de opleidingenmarkt met stands per opleider, zijn er ook vier voorlichtingsrondes die de leerlingen kunnen volgen. Ouders zijn ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Zij krijgen de mogelijkheid aangeboden om een rondleiding door het World Horti Center te krijgen op het moment van de voorlichtingsrondes door de mbo-scholen.

Lees meer …

12-01 Nieuwe locatiedirecteur ISW Sweelincklaan

Op 9 januari 2023 is bij ISW Sweelincklaan een nieuwe directeur gestart. Na een positief advies van de benoemingsadviescommissie en de MR, heeft regiodirecteur Geert Millekamp mevrouw Anja van Rhijn benoemd als locatiedirecteur.

Lees meer …

Agenda

Kennismakingsdag Gasthuislaan

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …

Kennismakingsdag Hoogeland

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …

Kennismakingsdag Sweelincklaan

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …

Kennismakingsdag Westland Vakcollege

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …

Kennismakingsdag Westland Praktijkcollege

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …

Kennismakingsdag Irenestraat

03 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda