Het nieuws van ISW

20-01 Reactie op petitie kledingvoorschriften Lichamelijk Opvoeding

In de kerstvakantie zijn vijf leerlingen van ISW Hoogeland een petitie gestart. Hierin vragen zij aandacht voor de kledingvoorschriften tijdens de lessen Lichamelijke Opvoeding. In de afgelopen weken heeft de school breed gesproken met onder andere de betreffende leerlingen, de MR, de sectie Lichamelijke Opvoeding en de KVLO (landelijke vereniging voor docenten lichamelijke opvoeding).

Lees meer …

08-01 Petitie kledingvoorschriften Lichamelijke Opvoeding

Op 27 december zijn vijf leerlingen van ISW Hoogeland een petitie gestart. In deze petitie vragen zij aandacht voor de kledingvoorschriften die gelden tijdens de lessen lichamelijke opvoeding. “De keuze om zelf te kiezen tussen een lange of korte broek en lange of korte mouwen,” aldus de petitie. Deze petitie heeft landelijk aandacht gekregen.

Lees meer …

07-01 ISW onderneemt wint Lucas Onderwijsprijs

Op maandag 6 januari heeft ISW onderneemt, een initiatief van scholengroep ISW, de Lucas Onderwijsprijs 2019 gewonnen. De onderwijsprijs wordt uitgereikt aan innovatieve projecten en is een beloning voor het team.

Lees meer …

06-01 Leer ISW Sweelincklaan kennen

ISW Sweelincklaan laat graag aan toekomstige leerlingen en ouders zien waar wij mee bezig zijn.

Lees meer …

06-01 In debat met de gemeenteraad

5-havo in debat met gemeenteraad.

Lees meer …

19-12 Kerstfeest

Vandaag vieren we kerst op ISW Lage Woerd. De deuren van de school gaan om 17.30 uur open voor de leerlingen. Die gaan dan naar hun mentorlokaal en eten daar. Om 19.00 uur wordt iedereen beneden in de aula verwacht. Daar zal de dj de muziek starten en het feest laten beginnen. Het feest duurt tot 22:00. Daarna kan iedereen worden opgehaald. We hopen op een gezellige avond en een leuke afsluiting van het jaar 2019!

Lees meer …

12-12 Kerstpakketten actie ISW Irenestraat

Vanaf 6 december zamelen de 1e klas leerlingen producten in om mooie kerstpakketten te maken. Deze voedselpakketten actie is speciaal voor de minder bedeelde gezinnen in Poeldijk.

Lees meer …

05-12 Infografic

In ’s-Gravenzande zijn ISW Sweelincklaan en ISW Gasthuislaan gevestigd.

Lees meer …

04-12 Gezonde school

Wij willen de leerlingen op onze school meer bewust maken van gezonde voeding.

Lees meer …

17-07 Nieuwsbrief juli 2019

Lees hier de Nieuwsbrief van juli 2019

Lees meer …