Westland Vakcollege

De leerlingen volgen hier het Vakcollege (vmbo basis en kader; óók met lwoo). Zij leren hier vooral door veel te doen! Natuurlijk krijgen ze theorievakken, maar ze gaat óók veel met je handen aan de slag in onze prachtige zeer goed uitgeruste vaklokalen. Wij hebben volop contacten met stagebedrijven uit de regio.

Bent u geïnteresseerd in een functie bij ISW Westland Vakcollege, maar staat er geen vacature bij die u aanspreekt? Met talentvolle en ambitieuze medewerkers willen we graag in contact komen. Stuur een open sollicitatie of meldt u hier aan als u wilt weten welke mogelijkheden er op termijn zijn. Voor een open sollicitatie kunt u gebruik maken van het sollicitatieformulier

 

Bekijk ook de vacatures op onze andere locaties

   

Meer over ons

We zijn een Interconfessionele Scholengroep in het Westland, met vele onderwijsvormen: praktijkonderwijs, vmbo (incl. leerwegondersteunend onderwijs), mavo, havo, vwo en Montessori. We vinden het belangrijk onze leerlingen goed onderwijs te bieden en onze medewerkers een uitdagend werkklimaat. Als scholengroep met een uitstekende reputatie zijn we dat aan onze stand verplicht. Op onze zes locaties zijn er heel veel mogelijkheden om uw horizon te verbreden en alles uit uzelf te halen wat erin zit.