Westland Praktijkcollege

Op deze locatie kunnen leerlingen terecht voor praktijkonderwijs. Op onze school staat de leerling centraal. De klassen zijn klein. En we kijken naar de talenten en mogelijkheden van leerlingen. Zij zitten zeker niet altijd met hun neus in de boeken! En als er extra hulp nodig is, kunnen zij deze hulp krijgen.

Bent u geïnteresseerd in een functie bij ISW Westland Praktijkcollege, maar staat er geen vacature bij die u aanspreekt? Met talentvolle en ambitieuze medewerkers willen we graag in contact komen. Stuur een open sollicitatie of meldt u hier aan als u wilt weten welke mogelijkheden er op termijn zijn. Voor een open sollicitatie kunt u gebruik maken van het sollicitatieformulier.

 

Bekijk ook de vacatures op onze andere locaties

 

Meer over ons

We zijn een Interconfessionele Scholengroep in het Westland, met vele onderwijsvormen: praktijkonderwijs, vmbo (incl. leerwegondersteunend onderwijs), mavo, havo, vwo en Montessori. We vinden het belangrijk onze leerlingen goed onderwijs te bieden en onze medewerkers een uitdagend werkklimaat. Als scholengroep met een uitstekende reputatie zijn we dat aan onze stand verplicht. Op onze zes locaties zijn er heel veel mogelijkheden om uw horizon te verbreden en alles uit uzelf te halen wat erin zit.