Ligt jouw kracht in lesgeven?

Werk jij in onze moderne onderwijsomgeving mee aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Samen met ruim 550 collega’s zetten we ons bij ISW in voor het talent van de toekomst. Onze 4.600 leerlingen, verdeeld over 6 scholen in Westland, leren we in een aantal jaar de basiskennis en vaardigheden die hen helpt om met hun talent een plek te vinden. Medewerkers vinden bij ons een uitdagende werkomgeving met tal van mogelijkheden om zich te ontplooien. Wij vinden het belangrijk dat docenten aan hun eigen ontwikkeling en aan die van de school werken!

Openstaande vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures. 

ISW Gasthuislaan

ISW Hoogeland

Geen vacatures op dit moment. 

ISW Irenestraat

ISW Sweelincklaan

ISW Westland Vakcollege

Geen vacatures op dit moment. 

ISW Westland Praktijkcollege

Geen vacatures op dit moment. 

ISW Algemene Directie

Geen vacatures op dit moment. 

Bent u geïnteresseerd in een functie bij ISW, maar staat er geen vacature bij die u aanspreekt? Met talentvolle en ambitieuze medewerkers willen we graag in contact komen. Stuur een open sollicitatie of meldt u hier aan als u wilt weten welke mogelijkheden er op termijn zijn. Voor een open sollicitatie kunt u gebruik maken van het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Goede begeleiding nieuwe collega's

Goede begeleiding nieuwe collega's

Mede door het samenwerkingsverband Opleidingsschool Delflanden Westland, bieden wij een goede begeleidingsstructuur voor nieuwe collega's. Middels een introductietraject laten wij studenten en docenten kennis maken met ISW en begeleiden wij hen tijdens de eerste periode bij ISW. 

Meer over ons

We zijn een Interconfessionele Scholengroep in het Westland, met vele onderwijsvormen: praktijkonderwijs, vmbo (incl. leerwegondersteunend onderwijs), mavo, havo, vwo en Montessori. We vinden het belangrijk onze leerlingen goed onderwijs te bieden en onze medewerkers een uitdagend werkklimaat. Als scholengroep met een uitstekende reputatie zijn we dat aan onze stand verplicht. Op onze zes locaties zijn er heel veel mogelijkheden om uw horizon te verbreden en alles uit uzelf te halen wat erin zit.