Cambridge Engels

ISW Hoogeland

Vind jij Engels een leuke taal? Kan jij wel een uitdaging gebruiken en heb je zin om meer uit jezelf te halen? Dan is Cambridge Engels misschien wel wat voor jou! Je kunt hiervoor kiezen op ISW Hoogeland.

Maar wat houdt het eigenlijk in?

Elke leerling met een mavo-advies of hoger kan zich opgeven voor Engels Cambridge. Bij Engels Cambridge volg je niet de reguliere lessen Engels, maar een speciaal programma om internationaal erkende certificaten te halen. Deze certificaten openen deuren in het buitenland. Leuk voor als je in het buitenland wilt gaan studeren of werken.  Net als alle andere leerlingen doe je in de bovenbouw ook het Nederlandse centraal schriftelijke examen op het niveau waarop je zit. Soms zelfs al een jaar eerder dan de rest! 

Aanmelden

Wil je bij ons met Engels Cambridge beginnen, dan krijg je een intake. Uit die intake rolt een advies. Mocht dat advies negatief uitvallen, dan start je gewoon met de reguliere Engelse lessen en kijken we in leerjaar 1 hoe jij je voor het vak Engels ontwikkelt. Maak je in leerjaar 1 de juiste sprongen vooruit bij het vak Engels dan laten de docenten Engels in overleg met de afdelingsleider je in leerjaar 2 instromen!