Twee nieuwe directeuren bij ISW

Gepubliceerd op: 02 juni 2022

Deze week start zowel bij ISW Gasthuislaan als bij het Wateringse Veld College een nieuwe directeur. Na de overstap van Anko Goudswaard van de scholen in ’s-Gravenzande naar het Wateringse Veld College is op zowel ISW Gasthuislaan als ISW Sweelincklaan een procedure gestart. Met de start als wethouder onderwijs in gemeente Westland ontstond ook op het Wateringse Veld College een vacature. De posities locatiedirecteur bij ISW Gasthuislaan en rector Wateringse Veld College zijn per 1 juni vervuld. 

Tineke van der Toorn locatiedirecteur ISW Gasthuislaan

De benoemingsadviescommissie ziet in Tineke van der Toorn de aangewezen persoon om ISW Gasthuislaan in een volgende fase van ontwikkeling te brengen. Wij zien in haar een verbindende schooldirecteur die de ingezette koers binnen ISW Gasthuislaan waar passend verder kan ontwikkelen, versterken en vernieuwen. In haar huidige functie van interim locatiedirecteur en ook daarvoor heeft mevrouw Van der Toorn ruime kennis en ervaring opgedaan in organisatie- en onderwijsontwikkeling. 

Erik van Ruijven rector bij Wateringse Veld College

In afstemming met de MR heeft Geert Millekamp, regiodirecteur,  Erik van Ruijven benoemd als rector van het Wateringse Veld College. Sinds december jl is hij betrokken bij het WVC en kent hij vanuit zijn huidige takenpakket de dynamiek van deze prachtige school. Met Van Ruijven is afgesproken dat hij in ieder geval de komende twee jaar fulltime als rector van het WVC aan de slag gaat en met het team verder bouwt aan de ontwikkeling en de positionering van de school en het domeinonderwijs.

Kennis en ontwikkeling

Beiden zullen hun achtergrond en ervaring inzetten om samen met de teams verder te werken aan de kennis en ontwikkeling van onze leerlingen en medewerkers. 

Wij wensen Tineke en Erik veel succes!

‹ Terug naar overzicht