Persoonlijk kennismaken met ISW scholen

Gepubliceerd op: 23 december 2021

Helaas zijn wij door de aangescherpte Corona-maatregelen van het RIVM genoodzaakt om een deel van onze contactmomenten met oriënterende groep-8 leerlingen op een andere manier in te vullen. Daarom hebben wij gekozen voor digitale inzet en kleinschalige contactmomenten. Wij vinden het belangrijk dat groep-8 leerlingen een weloverwogen keuze kunnen maken in de voor hen toch al spannende stap naar het voorgezet onderwijs. 

Oriëntatiedagen gaan niet door

De oriëntatiedagen stonden gepland van 17 t/m 25 januari. Deze grootschalige oriëntatiedagen gaan in verband met de omvang van de groep en benodigde ruimte in onze scholen niet door. 

Informatieavond voor ouders/verzorgers online

Alle zes de ISW scholen organiseren in de week van 24 t/m 27 januari een online informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8. Zeker in deze bijzondere tijd denken wij dat het belangrijk is dat ouders/verzorgers gewenste aanvullende informatie ontvangen van de scholen van ISW. 

Vanaf deze week kunnen ouders/verzorgers zich hier aanmelden voor deze online bijeenkomsten.

Persoonlijk Open Huis  

Ons Open Huis organiseren wij niet met een vrije inloop. In plaats daarvan organiseren wij een Persoonlijk Open Huis in de periode van 17 januari t/m 25 februari. In kleine groepjes krijgen groep-8 leerlingen, elk met één ouder/verzorger, een rondleiding door de ISW school van hun interesse. Geïnteresseerden kunnen vanaf 11 januari een datum en tijdslot reserveren via onze website.

Als het vanwege de maatregelen niet mogelijk is om de leerling uit te nodigen in de school, laten we graag onze scholen zien via een digitale rondleiding.

 

We hopen met deze aanpak de groep-8 leerlingen en hun ouders/verzorgers op een persoonlijke en veilige manier kennis te laten maken met ISW, zodat zij een goede keuze kunnen maken. Heb je toch nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om groep -8 leerlingen en hun ouders/verzorgers te ontmoeten!

 

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Koningsdag

27 april
Koningsdag is op 27 april 2024.
Lees meer …

Meivakantie

29 april
De meivakantie begint op maandag 29 april 2024.
Lees meer …

Hemelvaart

09 mei
Hemelvaart is op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024.
Lees meer …

Pinksteren

19 mei
Pinksteren is op zondag 19 mei en maandag 20 mei 2024.
Lees meer …

Kennismakingsdag Gasthuislaan

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …

Kennismakingsdag Hoogeland

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda