ISW start met Montessorionderwijs en gaat naar één Vakcollege-locatie

 | ISW start met Montessorionderwijs en gaat naar één Vakcollege-locatie | Het nieuws van ISW | Nieuws
Gepubliceerd op: 21 mei 2019

Onderwijs, ontwikkeling en ambitie zijn pijlers waar ISW zich dagelijks op richt. Voor leerlingen, voor de omgeving en voor de toekomst. Per 1 augustus 2020 start ISW met het aanbieden van Montessori onderwijs voor de onderbouw mavo, havo en vwo. Daarnaast brengt ISW op dat moment ook onderbouw en bovenbouw van het Vakcollege onderwijs samen in één schoollocatie.

Vakcollege

Momenteel is de onderbouw van het Vakcollege ISW nog gesitueerd op verschillende scholen in Westland. Op dit moment is de onderbouw van het Vakcollege bij diverse scholen van ISW ondergebracht. Voor het derde en vierde leerjaar fietsen alle leerlingen naar het ISW Vakcollege Hoge Woerd. Vanaf 1 augustus 2020 stromen alle leerlingen die naar het Vakcollege gaan in op een school waar zij vier aaneengesloten jaren hun opleiding doorlopen.

Montessorionderwijs

Per 1 augustus 2020 start ISW met een Montessori afdeling voor mavo, havo en vwo. ISW start met twee eersteklassen. De expertise om deze onderwijssoort aan te bieden is nu al ruimschoots aanwezig binnen de scholen van ISW. Komend schooljaar gebruikt ISW om het onderwijs in te richten op deze nieuwe onderwijsvorm en in het schooljaar 2020/2021 definitief met Montessorionderwijs te starten.

‹ Terug naar overzicht

Agenda 2019 / 2020

Zomervakantie

20 juli
De zomervakantie begint op maandag 20 juli.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda