Geen fysieke voorlichting op basisscholen

 | Geen fysieke voorlichting op basisscholen | Het nieuws van ISW | Nieuws
Gepubliceerd op: 19 november 2021

Het zijn roerige tijden waarin de wens om te ontmoeten en informeren vraagt om flexibiliteit en wendbaarheid. Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november jl en de sterk toenemende besmettingscijfers, borgen we de gezondheid en continuïteit van onze medewerkers zo goed als mogelijk. Om die reden heeft ISW besloten in ieder geval tot de kerstvakantie geen fysieke voorlichting op de basisscholen te geven. We hopen wel de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 8 te zien en spreken tijdens de ouder-informatieavond van ISW in januari.

Digitale voorlichting

Natuurlijk begrijpen we dat de basisscholen de ouders/verzorgers van de groep 8 leerlingen wel graag informeert over de vo-mogelijkheden in Westland en de informatie per school. Immers, ons gezamenlijke doel is om de leerlingen en hun ouders goed te informeren en een school en onderwijsvorm te laten vinden die hen het beste past. 

Vandaar dat we de basisscholen een alternatief bieden in de vorm van een digitale voorlichting aan de ouders/verzorgers over de mogelijkheden bij de scholen van ISW. De basisscholen die voor deze vorm kiezen, communiceren dit zelf met de ouders/verzorgers van de groep 8 leerlingen. 

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Hemelvaart

26 mei
Hemelvaart is op donderdag 26 en vrijdag 27 mei
Lees meer …

Pinksteren

05 juni
Pinksteren is op zondag 5 en maandag 6 juni
Lees meer …

Zomervakantie

11 juli
De zomervakantie begint op maandag 11 juli
Lees meer …

Herstvakantie

24 oktober
De herfstvakantie begint op maandag 24 oktober
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda