Open huis 2021

Vanwege de coronamaatregelen is het dit jaar niet mogelijk onze open huis dagen te organiseren zoals je van ons gewend bent. Maar we gaan kijken op welke manier we jou en je ouders toch op een coronabestendige manier een kijkje in onze scholen kunnen geven.

Houd onze website in de gaten voor de meeste actuele informatie. 

Digitale informatieavonden voor ouders

Normaal gesproken organiseren wij een informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 op onze scholen. Door de coronamaatregelen moeten wij dat dit jaar anders doen. Alle scholen organiseren een digitale informatieavond voor ouders/verzorgers.

Na het algemene gedeelte kunnen ouders/verzorgers vragen stellen over bijvoorbeeld het onderwijs, de extra zorg die wij bieden, de profielen, onze sportfaciliteiten en onze speciale klassen.

U kunt hier binnenkort een link vinden waar ouders/verzorgers zich kunnen aanmelden.


ISW Gasthuislaan

havo - atheneum(-plus) - gymnasium(-plus)

ma. 18 januari 
Starttijd 19.00

ISW Westland Vakcollege vmbo bl - vmbo kl - vmbo bl en kl met extra ondersteuning* ma. 18 januari 
Starttijd 19.00

ISW Westland Praktijkcollege praktijkonderwijs basis en plus  di. 19 januari 
Starttijd 19.00

ISW Irenestraat
- gepersonaliseerd leren
kader/mavo - mavo - mavo/havo di. 19 januari 
Starttijd 19.00

ISW Sweelincklaan kader/mavo - mavo - mavo/havo
Montessori: mavo, havo en vwo
wo. 20 januari 
Starttijd 19.00

ISW Hoogeland
- technasium
mavo - mavo/havo - havo/vwo - vwo - havo en vwoCambridge

do. 21 januari 
Starttijd 19.00

* zie toelatingsprocedure
* vmbo bl en kl met extra ondersteuning - Plaatsing op Westland Vakcollege of Westland Praktijkcollege is na beoordeling toelatingscommissie.

Oriëntatiedagen

Oriëntatiedagen

Op maandag 11, dinsdag 12, donderdag 14 januari en dinsdag 19 januari 2021 zijn de oriëntatiedagen bij ons op school. Op deze dagen zijn de groep-8 leerlingen van harte welkom om bij ons op school te komen kijken en een aantal korte lesjes te volgen. 

Mondkapjes

Op onze scholen geldt sinds 5 oktober 2020 een mondkapjesplicht. Groep-8 leerlingen zijn op de oriëntatiedagen dan ook verplicht om deze te dragen tijdens de bewegingen door de school. In de klas mag het mondkapje af. Wij gaan er vanuit dat de leerlingen een mondkapje bij zich hebben.

Bezoek scholen

Door de coronamaatregelen mogen alleen de groep-8 leerlingen tijdens deze dagen onze scholen bezoeken. ISW-leerlingen staan klaar op het schoolplein, vangen daar de groep-8 leerlingen op en zorgen voor de begeleiding. Verzoek is om uw zoon/dochter tot het schoolplein te begeleiden en na afloop daar weer op te halen.

Aanmeldformulier orientatiedagen 

De inschrijving voor deze dagen verloopt via de basisschool waar de leerling op school zit. Mocht uw basisschool niet in de regio Westland liggen of neemt de basisschool geen deel aan de oriëntatiemiddagen dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de Algemene Directie ISW, T (0174) 62 18 55 of via de mail oriëntatiedag@isw.info.

Aanmelden 2021-2022

Data aanmelden voor schooljaar 2021/2022 kan tot:

  • 13 februari 2021 voor pro en lwoo
  • 3 maart 2021 voor vakcollege,vmbo, mavo, havo en vwo

Aanmelden

Download het Aanmeldformulier 2021/2022 en sla het op als een PDF bestand. Daarna kunt u het formulier digitaal invullen en ondertekenen. Klik hier voor de uitleg digitaal handtekening plaaten. Mocht het plaatsen van de digitale handtekening niet lukken, print dan het formulier uit en plaats uw handtekening. Scan het document en sla op als PDF bestand.

Opsturen aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in en voeg als PDF bestand het Aanmeldformulier en Formulier met unieke code (deze ontvangt u van de basisschool) bij. Alleen als beide bestanden zijn bijgesloten kunnen wij starten met de aanmelding.

Opsturen via post

U kunt de formulieren natuurlijk ook via de post naar ons toesturen. Het adres is:
ISW Algemene Directie
Professor Holwerdalaan 52
2672 LD  Naaldwijk

Aanmelden 2021-2022

Vlog basisschool

Bekijk de vlogs en check ISW.tv voor veel meer vlogs en nieuwtjes.