Aanmeldformulier 2019-2020

De inschrijfperiode voor het schooljaar 2019-2020 is gesloten. Mocht u uw zoon of dochter willen aanmelden voor komend schooljaar kunt u direct contact opnemen met de school

Aanmeldformulier 2019/2020 - Het formulier kan digitaal ingevuld worden. Daarna kunt u het uitprinten en ondertekenen. Nieuw dit jaar is dat u op het aanmeldformulier slechts één school hoeft te kiezen.  Het formulier is opgeslagen als pdf-bestand, welke u kunt openen met Adobe Reader. Dit programma kunt u gratis downloaden bij Adobe.

Aanmelden voor het schooljaar 2019/2020 kan tot:

  • 13 februari 2019 voor pro en lwoo
  • 6 maart 2019 voor vakcollege, mavo, havo en vwo

Extra informatie Technasium:

Aanmelden voor Technasium is niet meer nodig. Alle mavo, havo en vwo leerlingen in klas 1 volgen het vak onderzoeken en ontwerpen. Na het eerste jaar (havo en vwo) en na het tweede jaar (mavo) kiezen de leerlingen of zij dit vak verder willen volgen.

Extra informatie Gymnasium/vwo-plus:

Voor toelating in de gymnasium/vwo-plus klas heb je een enkelvoudig vwo-advies nodig. Geef dan wel op het aanmeldingsformulier aan dat je naar de gymnasium/vwo-plus klas wil. Er is geen selectieprocedure meer voor deze klas, een enkelvoudig vwo-advies is voldoende. We adviseren je dan wel om je in te schrijven voor de masterclasses waar je kennis kunt maken met gymnasium en VWO-plus. Klik op de link en schrijf je in. Data masterclass:

  • alle Masterclasses zijn al geweest. 
Aanmeldformulier 2019-2020

Vlog basisschool

Bekijk de vlog en check ISW.tv voor veel meer vlogs en nieuwtjes.

 

Folder voor groep 8

In deze folder vindt u in het kort beschreven wat elke school te bieden heeft . Klik op de folder om deze te openen.