Het nieuws van ISW

01-04 DJ Contest van ISW gelanceerd, lever voor 1 mei jouw mix aan!

Jouw droom komt misschien wel uit. Draaien voor ruim 4.600 mede-leerlingen van ISW.

Lees meer …

10-03 DMB academie gaat van start!

Eindelijk is het helemaal zeker en gaan we in augustus 2016 van start! Volgend schooljaar starten we op ISW Irenestraat in Poeldijk met de DMB academie. De afkorting DMB staat voor Dans, Muziek en Beeldend en is een vierjarige opleiding op mavoniveau.

Lees meer …

01-03 Festival voor duizenden ISW'ers op Cross-terrein

Maandag 29 februari zijn alle 4600 leerlingen verrast met een uitnodiging voor een groot feest. ISW bestaat veertig jaar en geeft daarom in juni op het festivalterrein in Naaldwijk een feest met onder meer boyband B-Brave.

Lees meer …

13-01 Informatieavond ouders/verzorgers leerlingen groep 8

Dinsdag 12 januari 2016 vond op de locatie ISW Irenestraat een drukbezochte informatieavond voor geïnteresseerde ouders en verzorgers van groep 8 leerlingen plaats. Ongeveer 125 mensen hadden de weg naar Poeldijk gevonden en kregen in een tijdsbestek van twee uur veel informatie over de school. Na een welkomstwoord en een korte algemene inleiding werd de aula in korte tijd ingericht als een soort onderwijsmarkt. Iedereen kon in rondes van 15 minuten in de vorm van een soort speeddate de informatie halen bij docenten (vaak bijgestaan door leerlingen) en ouders. Onderwerpen als DMB Academie (dans, muziek, beeldend in de mavo) , gepersonaliseerd leren in de M/H dakpanklas, mentoraat, vakcollege, zorg, enz. kwamen aan bod. Zeker heeft deze avond weer een positieve bijdrage geleverd aan het keuzetraject in groep 8.

Lees meer …

30-11 Verkeerseducatie Streetbeat

Lessen over verkeersgedrag zijn er dit schooljaar al geweest vanuit de ANWB en onze eigen fietsverlichtingsactie. Op maandag 7 december komt TeamAlert met het verkeerseducatieprogramma Streetbeat. Een discussieprogramma waar de eersteklassers met elkaar in discussie gaan over verkeerssituaties en verkeersregels. Een jury zal per klas de beste debatter selecteren die een leuke prijs wint.

Lees meer …

23-11 Uitblinkers 2015: Lies Brabander en Nadine van der Heijden

Gemeente Westland heeft vrijdag 20 november tijdens de jongerenconferentie de Uitblinker 2015 uitgereikt. De Uitblinker is een onderscheiding voor iemand die zich op bijzondere wijze vrijwillig inzet in de gemeente Westland. Lies Brabander en Nadine van der Heijden zijn door onze school ISW Irenestraat bij de gemeente genomineerd om in aanmerking te komen voor deze jongerenonderscheiding. De jury heeft uit alle genomineerden Lies en Nadine (beiden klas 3) gekozen tot de "Uitblinkers 2015". Uit handen van wethouder Mevr. de Goeij-Van der Klugt en wethouder El Mokaddem hebben Lies en Nadine het beeldje, behorende bij deze onderscheidingen, in ontvangst mogen nemen.

Lees meer …

07-10 Pilot: lesgeven met de iPad

ISW Hoogeland start dit schooljaar een pilot.

Lees meer …

06-10 ISW viert ‘Dag van de Leraar’: opmaat voor een heel jaar feest

Alle leerlingen van de Westlandse scholengroep ISW werden op maandag 5 oktober verrast met een lekkere traktatie: een cupcake die was versierd met een muzieknoot of een vioolsleutel. ISW benutte de Dag van de Leraar als opmaat voor haar feestelijke jubileumjaar.

Lees meer …

20-08 Betalen via Wiscollect

Ouders van nieuwe leerlingen uit het eerste leerjaar betalen via Wiscollect

Lees meer …

15-07 ISW Hoogeland opent TechnoLab Westland

TechnoLab Westland is een plaats waar iedereen welkom is om twee avonden per maand bezig te zijn met techniek en technologie.

Lees meer …

Agenda

Herstvakantie

18 oktober
De herfstvakantie begint op maandag 18 oktober
Lees meer …

Masterclass Chinees

08 december
groep 8
Lees meer …

Kerstvakantie

27 december
De kerstvakantie begint op maandag 27 december
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda