Zombie-Kolderdag

Gepubliceerd op: 23 april 2017

Vrijdag 21 april 2017 namen de Havo- en VWO-eindexamenleerlingen afscheid van hun locatie ISW Gasthuislaan met het thema “Zombies”. Enkele maanden geleden startten zij hiervoor de voorbereiding en het thema leverde een bonte verzameling van outfits op variërend van angstaanjagende zombies in allerlei uitvoeringen, artsen en militairen tot horror clowns.

 Vrijdagochtend verzamelden de leerlingen zich rond 6.30 uur in het door hen tot een spookhuis omgetoverde schoolgebouw om te vieren dat zij hun laatste lessen en eindexamentrainingen ter voorbereiding van het eindexamen hadden afgesloten. Bij binnenkomst van de overige leerlingen en docenten om 8.00 uur startte een wervelend programma met een tocht onder begeleiding van verschillende gidsen door het donkere gebouw. Volgens een vast parcours werden de leerlingen langs allerlei spookachtige figuren en obstakels geleid waaronder een hindernisbaan. De tocht eindigde rond 9.30 uur in de aula waar een muzikaal feest de spooksfeer verdreef. 

Vanaf 14.00 uur vond het middagprogramma plaats waar de eindexamenleerlingen zich vermaakten tijdens een partijtje “bubble football” , verschillende wedstrijden tegen de docententeams op de stormbaan en het meten van hun kennis tijdens de pubquiz. De afsluitende barbecue sloot de laatste schooldag feestelijk af. 

De Kolderdag luidt het begin van de meivakantie in. Gedurende deze periode gaan de eindexamenkandidaten zich voorbereiden op het centraal eindexamen dat woensdag 10 mei a.s. start

‹ Terug naar overzicht

Agenda 2017

Zomervakantie

16 juli
Maandag 16 juli t/m vrijdag 24 augustus 2018.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda