Herinnering aan een schooltijd in jubileumboek ISW

 | Herinnering aan een schooltijd in jubileumboek ISW | Het nieuws van ISW | Nieuws
Gepubliceerd op: 04 juli 2016

Onder grote belangstelling van betrokkenen is op vrijdag 1 juli het jubileumboek van ISW gepresenteerd. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de eerste exemplaren overhandigd aan oud-leerlingen én leerlingen van de Westlandse scholengroep. Vanaf heden is het jubileumboek voor iedereen te koop.

Een collectors-item waarin zowel het verleden als het heden bij elkaar komen. ISW heeft bij de totstandkoming van het jubileumboek bewust de keuze gemaakt om een combinatie te maken van verhalen van oud-leerlingen en huidige leerlingen. Oud-leerlingen blikten terug op hun tijd bij ISW en diens rechtsvoorgangers. Leerlingen die nu op school zitten, kregen met de verhalenwedstrijd per ISW-locatie de mogelijkheid om hun verhaal te schrijven.

Ontwikkel talent

Het jubileumboek is vanaf 2 juli voor € 14,95 te koop bij de klantenservice van de drie Albert Heijn Koornneef vestigingen. Dit jubileumschooljaar sluit ISW af met het jubileumboek als een herinnering aan een schooltijd. ‘Een mooie manier om zowel het jubileum van 40 jaar volledig voortgezet onderwijs in Westland en talentontwikkeling bij ISW onder de aandacht te brengen,’ vat algemeen directeur Cor van Dalen samen. ‘We zien dat ISW een school is voor iedereen. Welke kant je uiteindelijk ook op wilt, iedereen heeft talenten die hem of haar ergens brengt. Het is leuk om in het jubileumboek die uiteenlopende verhalen weer terug te lezen. We kijken daarin niet alleen terug, maar laten bewust ook onze huidige leerlingen aan het woord.’

Interconfessionele Scholengroep Westland

ISW biedt sinds 1975 volledig voortgezet onderwijs in Westland. Scholieren kunnen er nu op elk schooltype terecht: van praktijkonderwijs, vmbo tot en met gymnasium en technasium. Alle scholen samen tellen ruim 4.600 leerlingen op zes verschillende locaties in Naaldwijk, ’s Gravenzande, Monster en Poeldijk.

Fotografie Rolf van Koppen

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Koningsdag

27 april
Koningsdag is op 27 april 2024.
Lees meer …

Meivakantie

29 april
De meivakantie begint op maandag 29 april 2024.
Lees meer …

Hemelvaart

09 mei
Hemelvaart is op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024.
Lees meer …

Pinksteren

19 mei
Pinksteren is op zondag 19 mei en maandag 20 mei 2024.
Lees meer …

Kennismakingsdag Westland Praktijkcollege

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …

Kennismakingsdag Westland Vakcollege

01 juli
Leerlingen groep 8 met mentor en klasgenoten
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda