Anko Goudswaard neemt afscheid

Gepubliceerd op: 02 februari 2017

Anko Goudswaard neemt afscheid als teamleider van ISW Vakcollege Hoge Woerd en wordt per 6-2-17 locatiedirecteur van ISW Gasthuislaan.

Anko Goudswaard heeft zich in de afgelopen 18 jaar opgewerkt van een goede docent lichamelijke opvoeding tot excellent teamleider. Hij had al enige jaren de leiding over het team LWOO/LWT/BL.
Dit team bestaat uit medewerkers die enorm veel energie en aandacht geven aan leerlingen die extra zorg behoeven. Anko stimuleerde en voedde hun professionele ontwikkeling waardoor de begeleiding van deze leerlingen in kwaliteit sterk is verbeterd.
Ook voor andere teams en collega's en zelfs school-overstijgend was hij een voorbeeld hoe je jezelf continu moet blijven verbeteren ten dienste van de ons toevertrouwde leerlingen.
De kwaliteitsverbetering, door hem ingezet, zien we dus ook school-breed terug.
Als je zo boven het maaiveld gaat uitsteken worden je kansen aangeboden om andere functies te gaan bekleden. Gelukkig voor ISW heeft Anko uiteindelijk gekozen voor ISW Gasthuislaan, een school voor HAVO en VWO met een Gymnasium in opbouw.

Het spreekt voor zich dat we hem enorm gaan missen in onze school maar gelukkig zien we dat anderen de uitdaging oppakken en dat positieve ontwikkelingen doorgaan.
Nadat we op donderdagmiddag 2 februari in besloten kring onze dank en waardering naar Anko hebben laten blijken hebben we hem uitgezwaaid en het allerbeste toegewenst in zijn nieuwe, uitdagende baan.

 

‹ Terug naar overzicht

Agenda 2017

Zomervakantie

16 juli
Maandag 16 juli t/m vrijdag 24 augustus 2018.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda